Vzhledem k tomu,že je ti 16,nebudu moc přísná....rozumím tomu,co vyjadřuješ,ale dávej si pozor na rytmus verše a co se rýmů týče...jsou občas násilné.Pokud Ti rýmování nepůjde,klidně použij volný verš.....v tomto případě by to možná bylo lepší...
07.04.2007 22:19:00 | Harr