Chceš ?
Dnes jsem si vyrval srdce z hrudi
Abych si prohlédl jak vypadá
Je samá jizva a v dlaních mě studí
To co v něm bylo se rozpadá
Podívej kam jsme se dostali
A kdo z nás dvou tomu druhému co dal
Jeden je schovaný s hlavou v písku
A druhý se za břicho popadal
Buď ještě jednou ta kterou znám
Ta která se jen tak nedává
A já budu zas chvíli sám sebou
Ne... Láska je přelud
-a lidem jako jsme my se nestává
Přečteno 133x
Tipy 14
Poslední tipující: Rozmarýna, Koala, Marten, Sonador, martinaV, cappuccinogirl, Kan, Exnerka, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)