Sedím venku a píši báseň
o tom jak je teď venku krásně
to ne popíší ani slova
jak je krásná dnešní obloha.
Ještě v dálce ji osvětluje trochu sluníčko
které už nepálí ani nehřeje maličko.
Za chvíli přijde západ
a já dostala takový nápad.
Přinesu si ven na trávník deku
a budu pozorovat oblohu
jak se před očima mění
to co bylo před půl hodinou už na ni není.
Přijde mi to jako relax, odpočinek
tak nechávám myšlenky plynout,
zas přijdou jiné............................
Ano, koukat na západ slunce
zlatavé vnímat stiny
Vedle sebe mít......
Myšlenkový to pak je líný
31.07.2024 22:47:32 | Protos1182
...možná jsem divnej...ale z celýho dne miluji nejvíc stmívání...;-) nebo jsem temný romantik...
https://www.liter.cz/basne-fantasy-885874-cist
31.07.2024 22:00:51 | Marten