prostě to potřebuju
když dlouho vzduch se nehne
zuby a drápy
a jazyk plný šťávy
chci
a nic neslibuju
snad jen to, že si lehne
šelma, co v plné síle
spořádá dvě krávy
Prostě? Houbec:-) PŘESNĚ!!! **
31.07.2024 23:02:14 | cappuccinogirl
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?