USPĚCHANÁ SLOVA
Uspěchaná slova
slýcháváš je zas a znova;
stejně ti nic neříkaj
a na jazyku umíraj
tomu, kdo tě má rád.
Ale to bylo tenkrát.
Dnes už jsi jiný.
Snad sžírá tě pocit viny,
že až teď chceš, zas a znova
slýchávat uspěchaná slova.
Jen ne ode mě.