pod bříšky prstů
podbřišek bílý
tak jako doverské
útesy
pulzuje jemně
já všechny síly
napřu a nic mě
neděsí
ani ten pot
co polil ti tváře
ani dech
náhle zmizelý
z očí ti do tmy
ohnivá záře
ukáže
že jsem dospělý
A jak krásně:-)
Když zavzdychají tvoje básně,
protože slova, cos jim dal, prolítaj ero světem,
jsem fakt moc ráda, že nepatříš věkem - k dětem:-)*
Krásná je.
01.08.2024 10:39:45 | cappuccinogirl