Ztracený v duze

Ztracený v duze

Anotace: :-)

Příteli můj
počkej a stůj
mám tu pár malých přání.

Přes moře dnů
až do země snů
každý den jedno k mání.

Vzpomeň si až budeš sám.
Samotný proti všem
jedno ti tajně dám.
--------------------

Příteli můj
prosím tě stůj
posečkej jenom chvíli.

Než chytím dech
jen žádný spěch.
Duše má lehkost motýlí.

Až spatríš na nebi kříž.
Nikomu nepatříš
dokud se neusmíříš.
--------------------

Příteli můj
jen počkej a stůj
chtěl bych ti sbohem dáti.

Než půjdeš dál
tak bych si přál
uvěřit na zázraky

Před světlem schoval se stín.
Co jsem měl na srdci
to už ti nedopovím.
--------------------

Příteli můj
prosím tě stůj.
Dlouho mě bude mrzet.

Už naposled
než půjdeš dál vpřed.
Že se mi ztratíš v duze...
Autor orokroK, 01.08.2024
Přečteno 48x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, cappuccinogirl, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pěkné řádky.

01.08.2024 06:42:44 | mkinka

líbí

Moc děkuji.

01.08.2024 06:43:16 | orokroK

líbí

Rádo se stalo

01.08.2024 07:05:10 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí