Čtyřicátý třetí dopis lásce
Já vím,
že bych si měla dát pokoj
a nepsat tisíce veršů
pro jednoho člověka,
ale přeci člověk
má právo na lásku
i smysl života.
Ať není smutno
bez veršů
vytvářím prostě pohádku.
Jak pustá poušť
je nicotná zem bez lásky
a tak tam někde hledám oblázky.
Buďme si pramenem
a posílám Ti v rukách Reiki.
Ty víš, že jsi hmatatelný.
Slza i náruč říká díky.
S vděčností je svět vstřícný.
Miláčku tak už mi písni.
Přečteno 71x
Tipy 18
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, RadekČ, Emani, Psavec, Ophelia81, Anfádis, Tomcat
Komentáře (0)