Vykřičníky...

Vykřičníky...

Anotace: ...

Myslím, že vykřičníky jsou zdánlivé...

uvěř, měj, ciť... nebo i mysli? lze to? nařídit? 

V zelených předpokladech se vnímá, kvete, září či umírá? 

nebo se prostě jen hoří? 

zázrak? 

boj? 

či příměří? 

 

Život...

se děje nebo je moc zbrklej? nebo se potáci? 

Ano, ptáci, zastav je... 

Bleach dent berou pacienty

raději sním léky na pálení žáhy než se nechat vrtat

 

Myslím, že ano, názory jsou všeliaké...

uvěř, měj, pociť....nemysli, neciť, neřídíš?

ironicky se směj..hmm

V zelených předpokladech jsi přežil....

zázrak?

boj?

příměří?

 

a kontroluje mi někdo verš? 

čas, je správně? 

 

Myslím, že ano, že vykřičníky jsou zdánlivé...

věřím, mám, cítím...

V zelených předpokladech se usmívám, směju

Hořím...

 

Najdi se, uvědom si svoje já a pak putuj

kdekoli

kamkoli

buď

žij

a až tě někdo sejme kladivem

uhni...

 

Myslím, že ano, že vykřičníky jsou zdánlivé...

Ema, dvouletá holka v dětském domově probíhá pod venkovní sprchou

je sama a taky je součástí 

směje se

u toho se usmívá dáma jménem Lucie

bude jí jednoho dne říkat mami...

 

Myslím, že ano, že vykřičníky jsou zdánivé... 

A vy soudící 

buďte šťatní...

Autor zelená víla, 02.08.2024
Přečteno 61x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, Psavec, cappuccinogirl, jort1, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

jsou...

05.09.2024 20:02:38 | enigman

líbí

Myslím, že by bylo lepší uhnout dřív, než tě někdo tím kladivem sejme...ale někdy se nezadaří. Ještě, že naše hlava funguje někdy jako tvrdá palice:-)
Úzasný dílko, moc ráda jsem se do něj začetla. ST.

02.08.2024 11:41:20 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí