AŤ SLUNÍ NEBO LIJE
Anotace: Šuplíkovka 19.7. 24
Někdy mi to všechno sere
Tak si říkám do prdele
Neměl bych bejt takhle sprostej
Pořád kurva dokola
Chtěl bych ženu no to víte
Jenže já jsem taky výkvět
Jsem furt v práci doma piju
Holt jsem někdy pohroma
V posteli co se mi líbí
Nebude se tobě líbit
Chci to jak divoký zvíře
Jako kanec doslova
Ale mam i svoje vize
Doma chybí televize
Nepodléhám módním trendům
A nechodím šopovat
Mam rád kolem sebe lidi
Kterejm se jako mě líbí
Číst si knížku zahrát šachy
Dát si jointa grilovat
Mastnotu pak spláchnem pivem
Jsme rádi že ještě žijem
A ať sluní nebo lije
Vždy je co oslavovat
:)
Přečteno 64x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, cappuccinogirl, martinaV, Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)