tomu
kdo domů nosí žáby
tomu
kdo venku krade dech
tomu
kdo naděje své zabil
tomu
kdo šeptá Všeho nech
tomu
kdo ve škvírách se skrývá
tomu
kdo prsty láme snům
tomu
kdo sežral slova živá
a jen lži nechal
sirotkům
vy všichni
nesete své stíny
a jednou
vím to, přijde čas
spočítají se všechny
viny
a pak to začne
všechno zas
Dneska má modoro neskutečnou sílu, fakt radost číst... lapám po dechu:-)...jsi skvělý, krásnej den, Mari:-)*
02.08.2024 12:23:21 | cappuccinogirl