Nevěř

Nevěř

Anotace: .

Nikomu už nikdy nevěř
Všichni mají dýku v ruce
Někdy dobře schovanou
Všichni umějí být milí
Když v tobě vidí cestu k svému cíli
Nikdo není doopravdy přítel
Lež má krátké nohy
Ale velkou výdrž
Bezpečí a jistota
Jsou iluze
A nahota
Je to
Co cítíš
Když tě vidí


Jak schoulený do sebe
Utíkáš před nimi
Ale nemáš kam


Co je to za život
Být pořád ve střehu
Neodpočineš si
A další a další vlny se blíží ke tvému břehu
A tak pořád dokola
Dokud to stačíš ještě vnímat
A pak

Pro všechny prostě umřeš - a na tvé místo nastoupí další

Pro které jsou dýky zatím jenom nože na krájení chleba
Pro které jsou všechny lži a křivdy
jen kroky které se teprve z dálky nenápadně plíží

Odsoudili mě bez důkazů
A pověsili
Za mou pravdu
Pro jejich lži


Houpu se a konec světa se blíží
Autor CoT, 02.08.2024
Přečteno 83x
Tipy 12
Poslední tipující: Psavec, Marten, Jordliana, Exnerka, cappuccinogirl, Anfádis, mkinka, martinaV, zase já
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Síla.
Jako život.
Nic nám neodpustí.
Ve všem nás vykoupe.
Kopem a furt je to málo.
Tak se usmíváme...na lidi kolem...a už nám připravujou polstrovanou celu.
Někdy je těžký zapadnout.

Ale taky je dobrý si uvědomit, že když tě všude "bijou", je dost hloupý a zoufalý - dát facku sám sobě!

Tvý díla jsou mimořádný.
asi proto i ty jseš mimo - mimo jakejkoli běžnej řád! Hrdej na to buď:-)*

Jó...a promiň ten dlouhej koment, krátká jsem byla - na to ho zkrátit:-)

02.08.2024 12:31:06 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí