Anna
Pranostika nekecá, je čas na dříví do lesa. Srpen už je tadyzima nás zas halí.
Rána chladná, už je Anna.Léto se blíží k závěru, i pejsek se z chladuplazí pro něhu.
Tma dlouho spínám zdají se sny,zahalení v peřiněblížící se, o zimě.
Ale ještě je to dobrý! I září bývá poslední dobou horké. Každopádně básnička připomněla, že příroda ani na chvilku nezůstává strnulá a pořád se někam posunuje.. Díky Ti, Marťásku, za ni.
03.08.2024 07:35:42 | Anfádis
Já děkuji Vladěnko za milý komentář. Pěkný den přeji...
03.08.2024 09:00:29 | Marťas9
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?