Přiznání

Přiznání

Anotace: :-)

Mě neuvidíš na parketu
vytáčet piruetu
neboť prostě nemám vůbec
vlohy taneční.
Přiznávám se bez okolků
tango, valčík, rumbu, polku
netančím, nejsou to moje
věci srdeční.

Patřím mezi ztroskotance
co nejsou schopni vůbec tance
přiznám se, že nezvládl bych
ani mazurku.
Bez šance a bez nároků
nezvládnu ani pár kroků
i kdybys mi k tomu dával
třeba brožurku.

Mám křivé nohy od malička
mě nešla ani holubička
natož vůbec abych zvládl
kroky taneční.
A tak nejsem zběhlý v tanci
neb postrádám eleganci
a nejsem schopný poznat
ani takt tříčtvrteční.

Přiznávám se bez mučení
tanec pro mě vůbec není
nemám pro tu kratochvíli
žádné nadání.
Jsem takový od malička
neohebný jako tyčka
vypadá to jako že snad
mouchy odháním.

:-)
Autor orokroK, 03.08.2024
Přečteno 52x
Tipy 8
Poslední tipující: zase já, Psavec, martinaV, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí