Kdo chtěl by blázna jako já?
Typ, jen dávno měl vyhynout?
Že sem se prostě nehodím
ve vesmíru se rozplynout
Snít
To asi nemá smysl
Toužit
Je asi pitomost
A něco chtít?
Ó nedej Ty posraný tam nahoře
Stejně vše jenom otočíš
Odříkáného tě debilní megakrajíc
co skučíš? Sám sis to vybral a sám v tom žiješ...
03.08.2024 16:35:37 | zase já
Kolikrát jsme všichni nadávali... třeba na Liter a... here we are. Why?;-)
03.08.2024 20:46:54 | Ž.l.u.ť.á.k.
Tohle není o výběru.
Ale to je jedno. Kdo chápe chápe, kdo nechápe čumí
03.08.2024 19:18:13 | Protos1182
Miri, tohle je silnej duše-bol. Někdy mě taky smutek přitlačí do kouta, podobnej, jako tebe. Souzním. A posílám pohlazení.
03.08.2024 16:17:33 | cappuccinogirl