snění

snění

to krátké zaváhání

kdy dech jsi zadržela

znamenalo, jak zdá se

nemluv a jen se dívej

 

pod rozpálenou dlaní

se kůže rozechvěla

po nekonečném čase

jsi řekla Seš moc snivej

 

já seděl jsem jak v kině

a díval se jak tělo

které se lidem dává

když na světě maj' kliku

 

převalilo se líně

a jak sopka se chvělo

tohle se někdy stává

jo, jde to i bez křiku

 

ten vlastně třeba není

když vrníš jako kočka

pod dotykem mých očí

já sedím, ruce spjaté

 

pak v nekonečném snění

dočká se, kdo si počká

čas se jak blázen točí

už nic mi není svaté

Autor zase já, 03.08.2024
Přečteno 129x
Tipy 32
Poslední tipující: janewe, kozorožka, Sonador, Akrij8, jort1, RadekČ, Ž.l.u.ť.á.k., Emani, Fractura cordis aperta, Marťas9, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

No konečně:-)*

03.08.2024 16:18:33 | cappuccinogirl

líbí

co tím myslíš?

03.08.2024 16:32:36 | zase já

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí