SPOLEČNÝMI SILAMI
Společnými silami
se prodíráme houštím,
hledáme oázy
ve vyprahlých pouštích,
jsme dva poutníci
na cestě za nirvánou,
dva nevítaní hosté
ve věčných bludištích.
Neznáme zákony
pozemského bytí
a jsme navždy uvězněni
v ocelové síti.
Jsme dva bandité
ukrytí ve stínech.
Ale společnými silami,
bojujem o přežití.