Tam
Anotace: Smutek duše 2024
Tam, kde krysy chodí spát
a kde povlak se mění v noční můru.
Cícha otvírá dimenzi závratí
a pole pekla
v úbočí nepřirozeném.
Úzkost má přiškrcený krk.
Jen bdění místo spánku.
To není poezie.
To je život.
Krásná čtvrtá hodina ranní.
Přečteno 108x
Tipy 27
Poslední tipující: Misha, mravenec, Sonador, Jan Kacíř, jort1, RadekČ, Tomcat, Marťas9, Ž.l.u.ť.á.k., Ondra, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)