Stanu se králem, když proděravím sýr a nazvu ho ementálem?

Stanu se králem, když proděravím sýr a nazvu ho ementálem?

Anotace: Jak dlouho jsem byl pryč? Cože? 7 let?

Klopýtám v povětří vlastního ega

mincí si hodím, když nevím kudy kam

V momentě zežloutnu jako panáček z lega

a najednou..

jsem úplně..

nikoliv sám

nýbrž s tebou

 

Atrapou párátka si propíchnu uši

v korábu vyčkávám, než přístavy odplují

Srdce se mi vzdouvá a plíce nahlas buší

když najednou..

se lidé navzájem..

nikoliv milují

nýbrž je*ou

 

(báseň z 30. 1. 2017)

Autor Trapné děťátko, 04.08.2024
Přečteno 44x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, narra peregrini, cappuccinogirl, martinaV, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí