k filmu Stud (2011)

k filmu Stud (2011)

Anotace: archiv

strach z lásky jak z pranýře

srdce uprostřed krunýře

v posteli žádné tabu

bez něhy bez půvabu

jen betonový svět

v pohybu tam a zpět

město kde se ztrácí

i papíroví draci

sex jako upíří krev

do vztahů jak do bitev

zpřetrhaná pouta

přesto něco doutná

je to pod povrchem

kryté klidným tichem

někde za zavřenými víčky

v odrazu hořící svíčky

asi  n a d ě j e

co jako peřeje

odstředivou silou

stane se tvou milou

Autor martinaV, 05.08.2024
Přečteno 64x
Tipy 12
Poslední tipující: Ďábel sám, Jan Kacíř, IronDodo, Marten, Psavec, Anfádis, mkinka, zase já, jort1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí