Dívám se dlouze na svůj stín,
dívám se, jak pomalu se stáčí.
Blízko je doba meluzín;
a ten čas - jak ten rychle kráčí.
Bramborových natí dým
z políček vplouvá do kraje.
Vítr zlomyslně hlasem svým,
podzimní píseň létu zahraje.
S mlhami přichází tiše splín,
podzim se loučí s létem.
Dívám se dlouze na svůj stín;
a čápi houfují se před odletem.
Já doufám, že se ty Meluzíny s Podzimem někde zakecaj...a nebudou spěchat:-)))*
05.08.2024 17:28:27 | cappuccinogirl
...rezonuji s tím podzimním...;-) protože dneska mě zamrazil v kostech pocit, že podzim je pomalu tady...divný tak brzy a už stín...
05.08.2024 16:46:28 | Marten