pohlaď mne po vlasech
to gesto
ze snů znám
dlaň hebkou cestu volí
po pramenech
ten dotyk nebolí
a v duši
tak hladko je mi
jako by obsidiánem po páteři přejel
zavřu oči
jsem tam
kde si přeji být
hlaď mne dál
vždyť já jsem to
co sis přál
Moc hezké...andílku, ráda tě čtu...pokaždé, když tě tu vidim, už dopředu se těším.
05.08.2024 17:43:13 | cappuccinogirl