Stývn Senegal

Stývn Senegal

Anotace: Hm

Končím
Všichni neustále melou svoje sračky
Dokola
Každý se shlíží ve vlastním zrcadle
Jak je možné že jsme to dopracovali tak daleko?
Plácat se navzájem po zádech ale ve skutečnosti si jít po krku
Máme táhnout za jeden provaz
Jsme na jedné lodi
Namísto toho všichni bojují proti všem
Ale hlavně za sebe
Svoje koryto
Nahrabat si co nejvíc
Čehokoliv
Já se toho nechci účastnit
Už ne
Nepatřím sem a nechci sem patřit
Je na čase otevřít oči
Vytáhnout si hlavu z prdele
Podívat se jeden druhému do očí
A říct si kurva konečně od plných plic


Že JSME NIC!
Pro nic
A za nic

Svět hnoje hnije ale navenek je naleštěný a bezchybně krásný
Ale uvnitř umřel
Jako já
Já jsem taky umřel
Hrozně rád jsem umřel


A tak to tady taky skončí
Jestli všichni do jednoho budem
Hltat
Svoje vlastní lži
Autor CoT, 05.08.2024
Přečteno 72x
Tipy 11
Poslední tipující: martinaV, IronDodo, Marten, maliska, Exnerka, cappuccinogirl, mkinka, Jordliana
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Žádný překvápko,
vítězí pozlátko.
Impotence zdravýho rozumu
blbcům nasazuje korunu
a tak hlavy volů
celej svět táhnou dolů
ke dnu...

05.08.2024 19:09:50 | cappuccinogirl

líbí

A kde je ten Stývn?! :D

05.08.2024 18:58:08 | Exnerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí