Pohádka na dobrou noc
Postýlko moje,
lékárno těla
uléhám na tebe
brzy z večera.
Dítě je v mé duši
zvědavé, napjaté,
těší se na řádky
ze stránky modravé.
Mám Vás jak pohádku
pro děti na spaní,
začtu se do řádku
s láskou zde napsaných.
Někdy i usnu
vy spíte vedle,
v noci Vás vypínám
mám srdce štědré.
Marťásku, ty srdíčko vřelý... už zas se díky tobě usmívám, děkuji:-)*
06.08.2024 18:03:40 | cappuccinogirl
Já děkuji moc, za Vás za všechny z těchto modrých stranek, kdo se u mých básniček zastaví, přečte si je a pisne komentík. Moc díky Cappu...
06.08.2024 18:50:50 | Marťas9