Výhra v ruletě....

Výhra v ruletě....

Anotace: :-)

Jsem příliš dlouho na světě
abych už o něm něco věděl.
Že je to výhra v ruletě
plná pondělků, střed a neděl.

Jsem tady notnou chvíli tak
vám klidně povím bez váhání.
Čas, ten vpřed uhání jak vlak
jenomže nikde nemá stání.
------------------------------

Něco už o tom světě znám
určitou dobu s vámi žiji.
Pokud v tom vlaku nejsi sám
je to jak výhra v loterii.

Něco jsem pochopil už hned
a tak to řeknu bez příkrasy.
Ten vlak se nevrací nazpět
drží se stále svoji trasy.

-------------------------------
Čím déle už jsem na světě
tím déle mám silnější pocit.
Že vlastně sedím v raketě
a nevím jak jsem se tu ocit.

Čím delší dobu cestuji
no tak tím více vím že žiji.
Na konci zda přestupuji
bohužel není mé režii.
---
Autor orokroK, 06.08.2024
Přečteno 32x
Tipy 5
Poslední tipující: Marťas9, Marten, cappuccinogirl, martinaV
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí