říkej mi Lásko
když hvězda padá
přeju si
abys mi umyl záda
polibky svými
vůní léta
v rukách máš
všechnu něhu světa
říkej mi Lásko
když se stmívá
ať zase cítím
že jsem živá
s tebou můj čas
se zpátky vrací
jako hodiny
přesýpací
otočené na chvíli
zpátky
tajemná brána
do pohádky
ve které sny
se prostě plní
když bez sebe
jsme neúplní
což o to, báseň je to skvělá, ale dík tobě mi půl dne zní v hlavě Petra Janů!:D
06.08.2024 20:46:20 | Sonador