Po loubí šplhají opice
Zahrada
přibitá sluneční září
praská v ostrých vlysech
Ptáci vábivě zpívají
v kostrách hnijících dubů
halasícím párům v besídkách
V poustevnické sluji veliký sjezd
vodotrysky stříkají rozředěný jed
stín hedvábné oprátky lechtá hrdla
Slova odkapávají
svou krev pod mouchy jako mraky...
Přečteno 57x
Tipy 15
Poslední tipující: Emani, Pampalini, Anfádis, Lexi, Psavec, IronDodo, jort1, zase já, mkinka, Sonador, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)