Fragment

Fragment

Znáš slova v mým hlase
ten hlas co nahlas mluví
ale většinu času neprozradí
(třeba tiše pouze)
co je zač
 
Posloucháš mě ráda
ale jenom dokud nepoznáš
žes rozpoznala tóninu
co ráda mluví o všem živým
jen ne o tom co umírá
ve mně
 
Budeš fragment slov
očí a úst
budeš další slovo
jméno v mým jméni
který polykám jako sny
abych se dožil probuzení
na smrtelný posteli
 
Budeš fragment
co si přál mít mě rád
a i když se to možná nedozvíš ty
budu si ho pamatovat
Autor Náladový básník, 06.08.2024
Přečteno 51x
Tipy 4
Poslední tipující: Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Důležité že zůstane stopa a vzpomínka.

06.08.2024 17:39:05 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí