Jedenáct let v exilu

Jedenáct let v exilu

Anotace: .

Rok už je za chvíli dávno fuč
A všechno je jen horší
Co byla předtím kráva je teď
Jen hamburger
Stromy které lemovaly cestu k tobě
Jsou už jen stoly a židle
Věci se mění
Ale zůstávají
Uklidňuje mě že už nic nedává smysl
Budeš tady ještě dlouho?
Já určitě
Nikdy nebudu taková hořčice
Jakou jsi ty

Vytvářím si v myšlení ulice
Kam pak už nikdy nechodím
Jen vzpomínám
Byla jsi Zetor a já tvoje vlečka
Byla jsi špinavé prádlo já byl tvá pračka
Byla jsi deštivé počasí
A já byl ten kdo tě nespasil
Byl jsem plevelem na tvé zahrádce
Byla jsi triko a já tvůj finanční poradce

Hamburgery už nejím
Burgery už nemám rád
Jsi pizza a já
Jsem piča
Autor CoT, 06.08.2024
Přečteno 96x
Tipy 8
Poslední tipující: jort1, Exnerka, Marten, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

dobré :)

19.08.2024 16:38:11 | Matthew Thomas

líbí

Zlatých jedenáct let!

06.08.2024 21:20:28 | Exnerka

líbí

Dva poznatky z tohohle:
TY - Máš hodně sprostý péro, kluku:-)
JÁ - mám hlad:-)

06.08.2024 19:59:30 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí