na konci konců
zbývá málo
čeho by se
mé srdce bálo
a pokud přece
pravda ryzí
jak voda v řece
ten strach zmizí
na konci světa
marné stesky
strach z konce létá
jako blesky
kde nefunguje
uzemnění
tam prostě žádný
smysl není
na konci drátu
jako relé
přepne se Já tu
to je celé
do stavu
kde žádné Já není
kde je jen mír
a vykoupení