Kolikrát potkám Vás na ulici,
kolikrát ohlédnu se za Vámi.
Hlavou kroutí vrátný bdící,
omámen taky - Vámi slečnami.
Město se pyšní Vaší krásou,
rozkvetla všechna náměstí.
Hladový ustrnul nad klobásou;
vydechni ! Sic potkáš neštěstí.
S úsměvem plujete v bulvárech
i Slunce se nad Vámi rozzáří.
Muži aspoň ve svých snech,
svou láskou Vás obdaří.
Ty pohladil ses pohledem,
mě pohladila tahle báseň...
I když už nejsem slečna,
pousmála jsem se, díky:-)*
07.08.2024 15:00:29 | cappuccinogirl
Jestli jsi slečna, nebo ne, je jen ve tvé hlavě. Pro některé šohaje slečnou stále jsi. :-))
07.08.2024 18:31:28 | Kan