Slzy zítřka
Měla holka hodně trávy
Ale já měl vždycky víc
Když všechno co máš je to co jsi chtěla mít
A přesto je to málo a vůbec to nestačí
Je to jako pouť
Jdeme tam protože tam chodí ostatní
Jdeme tam protože se chceme pobavit
Ale když světla zhasnou a žár okamžiku vychladne
Zůstane jenom nostalgie
Chci mít velkou rodinu a práci a dům
A zahradu
Protože nic z toho nemám
A až mít budu
Budu chtít lepší rodinu
Lepší práci
Lepší dům
A zahradníka
Přečteno 127x
Tipy 15
Poslední tipující: Rozmarýna, Veru, jablonka, Jordliana, maliska, Marten, Anfádis, Psavec, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (2)