Anotace: Retrívry také v lásce máte
Věnuji ti štěně lásko
ne basu od piva
pejska
Věnuji ti pejska lásko
ne rotveiera
retrívra
věnuji ti kamaráda
lásko
Ne do deště
ale ne procházky
Věnuji ti příšerku
lásko
ne z Lochnessu
z Labradoru
Věnuji ti komika
lásko
Ne Chaplina
Beethovena
Věnuji ti pejska
lásko
ne k Ježíšku
Na norozky
bude ti krást
ponožky
a lstivě
dávat packy