Po světě chodí lidé

Po světě chodí lidé

Anotace: ...

Po světě chodí lidé
bolaví
tiší
hledající
milující
Chodí tam a někdy zpět
Chodí potichu nebo nahlas
Sbírají se cestou
potkávají své rozkutálené
součástky
aby je poskládali
a mohli tikat jako
dobře fungující strojek
Jedou na mrtvých koních
A nebo ti koně ožívají
pod tíhou sedla a nákladu ?

Po světě chodí lidé
ztracení
Padají a vstávají
Sosají nektar poznání
Usínají bez důvodu
se probudit
Hledí dovnitř nebo ven
Počítají vteřiny
než na ně přijde řada
kdy opustí tento svět
po kterém chodí
stojí
běží
*
*
*
žijí ?
Autor Alci, 08.08.2024
Přečteno 65x
Tipy 10
Poslední tipující: Kubíno, Marťas9, Iva Husárková, Ž.l.u.ť.á.k., cappuccinogirl, Protos1182, CoT, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Udržet se v režimu "zapnuto" chcem stpro všichni - co nejdýl...
Ráda jsem četla.

08.08.2024 16:59:34 | cappuccinogirl

líbí

Já si myslím že spousta lidí přežívá. Ale.je to jen můj názor. Názor přežívajícího.

08.08.2024 12:43:31 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí