Světlo a stín.

Světlo a stín.

Anotace: :-)

Utopen v černé
po světle šmátrám
věci malicherné
mě ničí, tak chátrám.

Chátrám už dlouho
cítím to v kostech
však stále hnán touhou
po souvislostech.
_________
Oslepen světlem
hledám si stín
ve věku odkvetlém
jak na to, už vím.

No a tak skáču
jak instinkt mi radí
směju se, pláču
v náhodném pořadí.

_________
Ze tmy do světla
a zpátky do stínu
jdu sám na kraj pekla
v klaunově kostýmu.

Přes oči pásku
klobouk a škrabošku
prodávám lásku
svou jedinou položku.
___________

Mám rohy od ďábla
a křídla od anděla
tvář má vyzáblá
si z toho nic nedělá.

Na kraji černé
se do světla vrhám
kde věci titěrné
na kousíčky trhám.
Autor orokroK, 08.08.2024
Přečteno 41x
Tipy 11
Poslední tipující: Marťas9, Iva Husárková, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, Marten, Chane, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Hezká...

09.08.2024 08:31:46 | Marťas9

líbí

Děkuji moc.

09.08.2024 08:36:36 | orokroK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí