Pobíhání deště a štronzo večera,
běhání mušek v trní
a vyprané mraky, když bělí se modré nebe.
Čerti k nepoznání poplivali stěny
a stíny lepí nové strachy.
Snad světlo zase začne tančit
na parketu
právě přicházející noci.
Přiznám se, že mi trochu smysl textu uniká. Ale co autor to originál
12.09.2024 13:17:58 | Admirál
Strachy... ale vždy se najde světlo, které je zaplaší.
07.09.2024 18:46:02 | Jiří I.Zahradník
Hodně blízké.stiny lepí nové strachy..to mě hodně zaujalo.
08.08.2024 19:35:49 | mkinka
Dík dík
10.08.2024 15:15:11 | Caliéry
Rádo se stalo.
10.08.2024 15:17:32 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?