Morous
Znuděný proplouvá světem
naštvaný i krásným létem.
Všechno jej v životě sere
nafouklá tvář se z něj dere.
Nálady se v něm jen mísí
nezná co bylo kdysi,
nemá to staré jádro
někde uvnitř mu zvadlo.
Prostě zabitý případ
pro druhé jen špatný příklad,
roznáší nálady kolem
radši mu hned řekni sbohem.
Téma je opravdu ze života, jsou takoví lidé. Je otázkou,proč se morousy stanou
09.08.2024 13:13:00 | Admirál
Jakoby jsi popisovala mne.
Jen s tím rozdílem, že já jsem zádumčivý
už od dětství
Uzavřený a pod očima s váčky na hady
Působím odtažitě
Odule
Na pohled prvý
Okamžitě
Ale srdce mám na dlani
O čemž ví Ti co mě dlouho znají
Převažuje poslední léta mrzutost s depresí
Že by špatný mikrobiom ?
Ano také
Mávám Ti pěkný víkend
09.08.2024 11:58:28 | kudlankaW