Chci to....

Chci to....

Je to s podivem, nebo snad přišlo jaro?

Na otázku jednu, odpovědět ano.

Pod peřinu spolu, spolu vlézt 

z postele pak nevylézt 

 

Užívat si svoje těla 

dělat to, co by těla chtěla 

Krásno, teplo, něha, hloubka a dál

Potit se, vzdychat, prolínat choulit se a dál.

 

Autor Protos1182, 09.08.2024
Přečteno 64x
Tipy 12
Poslední tipující: Bosorka9, Iva Husárková, cappuccinogirl, Marten, zase já, Psavec, mkinka, Exnerka, martinaV
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí