Šlápl jsi vedle, kamaráde

Šlápl jsi vedle, kamaráde

Anotace: .

Jsem dort
Krájím se na malé kousky
Které s chutí sním
Jsem sen
Zdám se opuštěným ženám
Které pak s chutí sním
Jsem cesta
Vinu se před každým kdo někam míří
A pak všechny do jednoho sežeru
Protože jsem takový
Nejasný a bezocasý
Krásný hnusný hodný zlý
Co jenom budeš chtít tak si kurva vyber
Dělej vyber si a neotravuj
Jsme označení
Věrohodní
My už můžem úplně všechno
Jsem strom
Rostou mi z rukou plody
Které pak s chutí nechám padat na zem
A shnít
Jsem dveře
Které se ti otevírají


A pak tě sním
Tak sni
Sníš?
A o čem?
To mi nepovíš?
Stejně se mi ani trochu nezdáš
Vůbec se mi nelíbíš


Oranžová
Je nová černá

Proč?
Protože jsme až moc dlouho hrozně otupělí

Potřebuju tě už najít
Musím uvažovat jako on

Jsem brejlatej trouba v zeleným svetru a nikdo mi nerozumí

Jsem svetr
Každou zimu si mě oblíkáš
A já ti hladím tvoje kozy
Prsa
Cecky
Vemena
A taky ti mnu ramena


A není to přešlap
Není
Autor CoT, 09.08.2024
Přečteno 105x
Tipy 11
Poslední tipující: Kubíno, jort1, Iva Husárková, Philogyny1, Psavec, cappuccinogirl, Pacik, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

jsme věru hodní

10.08.2024 11:32:34 | jort1

líbí

Dorty už nechcou ani malé holky. Pro mě hned za dortem parádní text.

10.08.2024 00:36:10 | Philogyny1

líbí

A není...zrovna o tomhle to její snění???:-)

09.08.2024 22:10:03 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí