KVĚTINOVÝ ASTRONAUT NOCI
už neslyšíš můj dech
ale jsem stále zde
mizivá tečka vesmírné jámy
každou noc
rozsvicuji pro tebe hvězdy
malý princ pro nové století
ohřej se u mě
dýchej mi z úst
tato noc svítí jen pro tebe
a tohle jsou tvé dnešní hvězdy
Přečteno 153x
Tipy 11
Poslední tipující: RadekČ, Ž.l.u.ť.á.k., Anfádis, jort1, mkinka, cappuccinogirl, Sonador
Komentáře (2)
Komentujících (2)