Šarlatově
hořká sladkost.
Kladivo položené do klína.
...je chuť k životu
co místo požehnání
tvé další kroky proklíná?
Trny chrání květy
s hořkosladkou červení
a naředěná krutost
z útrob duše stále někde
pramení.
Tiziana Ruggiero
... je dobře, že jsi ji sem vrátila... jak vidíš, neposlechl jsem... ;)
09.08.2024 23:07:19 | mravenec