Nagasaki

Nagasaki

mlčeli včera a dnes mlčí taky

jako by nikdy v Nagasaki

nehořel svět pro svinské cíle

sundejte kurva z očí brýle

 

co iluzí vám špiní mysl

z chamtivosti už rozum zkysl

a lež, prorostlá v morku kostí

směje se naší pitomosti

Autor zase já, 10.08.2024
Přečteno 65x
Tipy 20
Poslední tipující: Emani, Fractura cordis aperta, Iva Husárková, Marten, Sonador, cappuccinogirl, Marťas9, Kan, Psavec, kozorožka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí