Voda
Smutná voda se nedá uhasit.
Nechte jí přirozenost.
Není chtíč.
Anonymní čtenář kroutí hlavou,
že řádky proudí zvláštní stěnou
a jako pihu,
zkoumá slova.
Víš, smutek je pojem a nezměníš.
Být lidský není mříž.
Dvakrát měř - než rozřešíš.
Kap
a
kap.
Prapodivné verše
drtí vlákna nervů.
Tajnosti jsou
a výkřiky nejen v ledu.
Přečteno 74x
Tipy 27
Poslední tipující: Misha, Paulín, Jan Kacíř, jort1, mravenec, Iva Husárková, Sonador, cappuccinogirl, Marťas9, Ondra, ...
Komentáře (8)
Komentujících (4)