Anotace: …
Prohlížíš si zblízka
náš ohlodaný vesmír
sem tam dojdeš k branám ticha
a dál
dál už nikdo nesmí
Spánek se zdá být..
mimo tvé chrápání
..
dokud na svých bedrech nosíš
poslední zbytky července
Prohlížíš si zdáli
své titěrné odhodlání
zdali je svět
můj či tvůj
stojí však za ohlodání?
(30. 9. 2018)