Perseidy
Uprostřed ničeho,
na poli na vsi,
fov 120, padají hvězdy.
Za zvuků ze tmy
vzpomínám na Vás,
padá mi nálada,
padají slzy.
Klatím se i já sám,
posilněn pivy,
nesnáším sama se,
a svoje chyby.
Patnáct let posečkal,
teď by chtěl divy,
svatozář bolidů
nevrátí sliby.
Přečteno 101x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Spes gregis, Ž.l.u.ť.á.k., Sonador, Tomcat, Iva Husárková, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)