Silueta

Silueta

Anotace: :-)

Mít tak štětec, papír, barvy
tvoje tělo maloval bych.
Hezky, pěkně pomalinku
siluetu, oblou linku.
Pomaloučku, polehoučku
pak oblouček, po obloučku
namaluji velmi lehce
jedním tahem mého štětce.
Jednou linkou celé tělo
lépe než sám Rafaelo.

Mít tak inkoust, papír, pero
do éteru by zaznělo.
Že jsi krásná jako víla
co mi srdce uloupila.
Já tak umět hledat rýmy
hned bych spojil tvé rty s mými.
A za zvuku saxofónu
bych křičel do ampliónu
jak moc ti to lásko sluší
více než li, sama tušíš.

Mít tak láhev Cabernetu
namaluji siluetu.
Jedním tahem malou vlnku
v jasné noci za úplňku.
A ve světle bílé luny
z malých vlnek, vzniknou vlny.
Pod kterými bude psáno:
Miluji tě tvůj Cyrano.
Já mít štětec, papír, barvy
tvoje tělo maloval bych...
Autor orokroK, 12.08.2024
Přečteno 52x
Tipy 16
Poslední tipující: IronDodo, Iva Husárková, Marten, Ž.l.u.ť.á.k., Exnerka, Sonador, Marťas9, martinaV, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Skvěle "maluješ", i bez štětce:-)*

12.08.2024 18:11:16 | cappuccinogirl

líbí

Moc hezké...

12.08.2024 08:12:38 | Marťas9

líbí

Děkuji :-)

12.08.2024 08:34:58 | orokroK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí