Víra

Víra

Nadnáší mě jako voda,

stačilo se jí jen oddat.

Strach ze mě spadl jako šaty,

jsou jenom zisky, žádné ztráty.

 

Vznáším se jako drak z papíru

s poznáním, že jsem součást Vesmíru,

že přítomnost je cennější než spěch.

Víra? To jsou křídla na zádech.

Autor martinaV, 12.08.2024
Přečteno 78x
Tipy 18
Poslední tipující: IronDodo, Iva Husárková, cappuccinogirl, Anfádis, Jan Kacíř, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, Fialový metal, jort1, Tomcat, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí