Zajímavě napsané, ostatně regrese, jako taková, je více jak zajímavá.
25.09.2024 14:23:55 | Jeněcovevzduchukrásného
Vtipně zpracovaný docela vážný téma...to sei líbí, ráda jsem četla, díky:-)
12.08.2024 21:04:28 | cappuccinogirl
Stav určitě regrese, musí dělat odborník, protože to je hodně důležité.Ale možná je lepší se soustředit na současnost.Ja jsem v minulostí se pokoušela o román,kde hrdinka potká člověka z minulého života, který zemřel na infard.Pribeh končí, že se mu to bojí říci, že by se jí vysmál a že je v závěru věci nechat bez nutností hledat pravdu, protože i určité věci přinášejí bolesti.
12.08.2024 13:42:01 | mkinka