V pohodě

V pohodě

Přes silnici přechází zázrak
až přechází zrak
jenže já si pískám
skvělou melodii

a nenechám se rušit

Svítí slunce
a já k němu obracím obličej
slzí mi oči a tak působím dojatě
ale jedu na neutrál

a tak někdy nevěřte svým očím

Nedokonalá koordinace mých kroků
svádí k chybným úsudkům
na kterých mi nezáleží
soudit ti nenáleží
to mi leží

v žaludku

Přes póry vyměšuju
fajn auru
můžu se mýlit
je to lidské

a tam já se řadím

do řádku

V pořádku

říkám si
pískám si

ta dnešní melodie je vážně dobrá
Autor Symbolic, 13.08.2024
Přečteno 43x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, cappuccinogirl, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí