Nella Fantazia

Nella Fantazia

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=C43MilmIBfg

Slyšet tuto hudbu
je jako vystoupat do jiných sfér
jako když Tě doma vítají
a jsou šťastní z Tvého návratu
 
Cítit tuto hudbu
je jako dotknout se minulosti
a budoucnosti zároveň
a jen Ty víš
co znamená ten dotek
 
Ve víru života, zmatku dní
tíze situací
Tě konejší-teď a tady
BÝT v plné přítomnosti
 
Zastav se a poslechni si vzkaz
který k Tobě přichází
 
 
Autor JSJ, 13.08.2024
Přečteno 29x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí